X
Sürücü Olmak için Hemen Başvur

Başvurunuzu başlatmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.

Ehliyet Türü Seçiniz






X






Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve Çerez Politikası



1.GENEL

6698 nolu Kişisel Verilerin korunması Kanunu çerçevesinde olmak kaydıyla UNICORN LOJİSTİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (bundan sonra "PACKUPP ", "Şirket", "Şirketimiz", "biz" ve "bizim" olarak da anılacaktır.) ile KULLANICI/ÜYE (‘’siz’’ olarak da anılacaktır.) arasında bu sözleşme Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve Çerez Politikası’ nın amacını içerir.

 

1.1 Şirketimizin Gizlilik Politikası PACKUPP Paneli, www.packupp.com internet sitesi ve diğer ortak olunan ilgili internet siteleri, mobil uyumlu uygulamalar ve mobil uyumlu internet siteleri, mikro siteler ve alt siteler üzerinden sağlamış olabileceğiniz bilgilerin toplanması, kullanılması ve açıklanması PACKUPP Uygulaması, internet sitesi, ve mobil web hakkında sizlere bilgi vermek amacıyla tasarlanmıştır.

1.2 Sizinle ilgili söz konusu bilgilerin bu Gizlilik Politikası uyarınca toplanmasına, kullanılmasına ve açıklanmasına rıza göstermekte ve bu Politikaya tabi olduğunuzu kabul etmektesiniz.

1.3 Şirketimiz, Türk Hukukunda kabul edilmiş olan kişisel verilerin korunmasına dair düzenlemelere uygun olarak hareket etmeyi ve bu açıdan her bir Üye/Kullanıcının Şirketimiz tarafından kayıt edilen kendi kişisel bilgilerine erişme, bu bilgilerle ilgili bilgilendirilme, bu bilgileri değiştirme, bilgilere ekleme yapma veya bilgileri iptal etme ve bu bilgilerin kullanılıp kullanılmadığını sorma hakkı bulunduğunu taahhüt etmektedir. Gizli veriler yalnızca Üye/Kullanıcının açık bir şekilde kabulü üzerine işleme alınabilir.

2. PACKUPP’IN TALEP ETTİĞİ BİLGİLER

Şirketimiz hizmet kullanımı sağlamak için sizden aşağıda belirtilen bilgileri toplar.

2.1 Tanımlama bilgileri (ad, soyad, cep telefonu numarası, e-posta adresi).

2.2 Sosyal medya hesapları ile PACKUPP’nun internet sitesi, mobil uygulaması ve mobil web’ine bağlanılması durumunda Kullanıcı/Üyenin o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler.

2.3 Site ile ilgili bir sorun bildiriminde bulunduğunuzda sizden isteyebileceğimiz bilgiler.

2.4 Kullandığınız aygıttan edinilen konum bilgileri.

2.5 Kullandığınız aygıtın işletim sistemi versiyonu bilgisi.

2.6 Yolculuk sonunda sürücüye verilen oylama bilgisi ve yorumlar.

2.7 Uygulama içindeki “Öneri ve Şikâyet” bölümünde iletilen yorumlar.

3. PACKUPP’IN BU BİLGİLERİ KULLANIŞ AMACI

Üye/Kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek, Üye/Kullanıcı ile sözleşme akdetmek, Üye/Kullanıcı’ ya verilen hizmetin devamı ve iyileştirilmesi, satış, pazarlama ve ticari iletişim yapılabilmesi, satış sonrası hizmetler, varsa abonelik süreci ve buna bağlı operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi, istatistiki çalışmalar ve pazar araştırması yapılabilmesi gibi amaçlarla kullanılabilmektedir.

3.1 Kimliğinizi doğrulamak (vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına doğrulama kodu gönderme vasıtasıyla).

3.2 Üye/Kullanıcı desteği sağlamak ve sorun gidermek.

3.3 Servis güncellemeleri ve hatalar hakkında sizi bilgilendirmek.

3.4 Uygulama ile ilgili kampanyalar hakkında sizi bilgilendirmek.

4. KİŞİSEL BİLGİLERİN PAYLAŞIMI

Kişisel Veriler; Üye/Kullanıcıya daha iyi hizmet verebilmemiz adına Üyelerin gerekli olduğu durumlarda açık rızalarına istinaden, yasal düzenlemeler uyarınca veri işleme amacı ve hukuki sebepler ile sınırlı olarak, bağlı ortaklıklarımıza ve/veya doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimize, Şirketimiz’ in faaliyetlerini yürütmek üzere ilgili sözleşmeler kapsamında hizmet aldığı ya da işbirliği yaptığı yurt içi veya yurt dışındaki üçüncü kişilere aktarılabilecek, işbu Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve Çerez Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun öngördüğü hallerde veri güvenliğine ilişkin tedbirler de alınarak; 6698 sayılı kanunda sayılan şekillerde işlenebilecektir.

4.1 Herhangi bir hükümete veya yasal talebe yanıt vermeyi de içeren herhangi bir mahkeme kararı, yasalar veya yasal süreçleri yerine getirmek amacıyla

4.2 Faturalandırma ve toplama amaçları da dahil olmak üzere, Kullanım Koşullarımızı ve diğer sözleşmeleri uygulamak amacıyla.

4.3 Açıklamanın; Şirketin, Üye/Kullanıcıların veya başkalarının haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumak için gerekli veya uygun olduğuna inandığımızda Bu, dolandırıcılık önleme ve kredi riskinin azaltılması amacıyla diğer şirketler ve kuruluşlarla bilgi alış verişi gibi konuları içerir.

5. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN ÖNLEMLER

PACKUPP, Kişisel Bilgileri makul derecede korumak için tasarlanmış idari, teknik ve fiziksel kontrolleri içeren bir bilgi güvenlik programı uygulamaktadır. Ancak hiçbir Internet üzerinden iletim yöntemi veya elektronik depolama yöntemi% 100 güvenli değildir. Dolayısıyla, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz. Web sitemizdeki güvenlikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PACKUPP kişisel verilere yetkisiz erişimi engellemek için gerekli tüm önlemleri almaktadır.

PACKUPP kişisel verilerinizi gizli tutacağını taahhüt eder. Alınan tüm önlemlere rağmen PACKUPP.com' a olası siber saldırılar sonucunda verilerin üçüncü kişilerin eline geçmesi halinde, PACKUPP bu durumu derhal kullanıcıya ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir. Konu ile ilgili tüm önlemleri ve tedbirleri alır.

6. ÇEREZ POLİTİKASI

Çerez, internet sitesi, mobil uygulama ve mobilweb’ in kim olduğunuzu hatırlayabilmesi için internet tarayıcınız üzerinden elektronik cihazınızın sabit diskine aktardığımız, yalnızca metin içeren bir bilgi dizisidir. Şirketimiz, internet sitesi, mobil uygulama ve mobilweb ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu “Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve Çerez Politikası” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile Üye/Kullanıcı gezinme bilgilerini işleyebilecektir. Çerezler, Üye/Kullanıcının söz konusu internet sitesini ziyaret ettiğinde veya mobilweb üzerinden bağlandığında, Üye/Kullanıcının internet tarayıcısı tarafından yüklenen ve bilgisayarı, cep telefonu veya tabletinde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır.

6.1 Çerezler, Üye/Kullanıcının yaptığı tercihleri hatırlamak ve web sitesi, mobilweb, mobil uygulama kullanımlarını kişiselleştirmek için kullanılır. Üye/Kullanıcı parolasını kaydeden bu sayede oturuma sürekli açık tutma imkanı verip Üyenin her defasında parola girme zahmetinden kurtaran ayrıca Üye/Kullanıcının söz konusu web sitesi, mobilweb, mobil uygulamaya daha sonraki ziyaretinde Üye/Kullanıcıyı hatırlayan ve tanıyan çerezlerdir.

6.2 Üye/Kullanıcının söz konusu internet sitesine, mobilweb ve mobil uygulamaya nereden bağlandığı, internet sitesi, mobilweb, mobil uygulama üzerinde hangi içeriği görüntülediği ve ziyaretinin süresi gibi web sitesini, mobilweb, mobil uygulamayı nasıl kullandığının izlenmesi dahil olmak üzere; internet sitesini, mobilweb, mobil uygulamayı nasıl kullandığını belirlemek için kullanılır.

6.3 Üye/Kullanıcının interneti kullanma alışkanlığı hakkında bilgi toplayarak, Üye/Kullanıcıya gösterilen reklamların Üye/Kullanıcı ve ilgi alanlarına hitap edecek şekilde seçilmesine yarar. Ziyaret edilen web sitelerini hatırlarlar, bu bilgi ise reklamcılar gibi üçüncü taraflarla paylaşılır.

7. ÇEREZ POLİTİKASINDA YAPILABİLECEK DEĞİŞİKLER

Bu çerez politikasında dilediğimiz zaman değişiklik yapabiliriz. Çerez politikasında somut değişiklikler yaptığımız takdirde derhal geçerlilik kazanır. Bu sebeple Çerez Politikasını periyodik zamanlarla gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Güncellenmiş Çerez Politikasını kabul etmek istemiyorsanız size hizmet vermeye devam edemeyiz, bu durumda tek seçeneğiniz internet sitesi, mobilweb ve mobil uygulamamız ile erişiminizi kesmektir.

Çözümlerimiz
Firmadan Müşteriye Depodan Müşteriye Firmadan Firmaya Müşteriden Firmaya Müşteri iadesi Zincir nokta dağıtımı İstediğin Noktadan Ekspres teslimat Sonraki gün teslimat PackUpp Rocket
Sektörler
Dükkanlar Perakende ve Lüks Tüketim E-Ticaret Kurumsal Firmalar Bireysel Kullanımlar
Hakkımızda
Şirket Kariyer Gizlilik Şartlar Basın Kiti
Packupp - Instagram Packupp - Twitter Packupp - Facebook Packupp - Youtube